Újabb forradalmat indít Szepsy IstvánMai tudásunk szerint a Szent Tamás parcellaszelektált furmint aszú a borok csúcsa – állítja Szepsy István tokaji borász. Fiával éppen újabb nagy horderejű váltáson dolgoznak a borászatuknál. Úgy véli, Tokaj számára a követendő példa az eredetvédelemben és a termőhely tiszteletében Burgundia.
Óriási az érdeklődés a Szepsy 100 irántHivatalosan május elsejétől lehetett előjegyezni a Szepsy 100-ra, amelyet idősebb és ifjabb Szepsy István készített az Úrágya terméséről. A tételből mindösszesen 100 magnum palack készült, amelyből már csak pár darab nem lelt gazdára. Aki szeretne még, annak gyorsan kell cselekednie!
Mit rejt magában Szepsy 100 palackja?Idősebb és ifjabb Szepsy István egy különleges bort készítettek a mádi Úrágya dűlő 2015-ös terméséből, ez a Szepsy 100.
Izgalmak a tányéron és a poharakbanA nyári szünet után újra élvezhettük az ARAZ Étterem kényeztető fogásait a BorDuettnek köszönhetően. Az izgalmas borsorról Lenkey Géza és a Szent Tamás Pincészet gondoskodott. Az este folyamán főszerepben voltak a tokaji száraz borok és a hal, mint alapanyag.
A nemzetközi siker látogatókat vonz MádraAz utóbbi időben egyre több nemzetközi sikert ért el a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, ennek egyik gyümölcse, hogy egyre több látogatót vonz Mádra a borászat. Sőt, nemrég kíváncsi volt a településre két Master of Wine által vezetett szakmai csoport is, ami egy remek alkalom a Tokaji borvidék népszerűsítésére, és természetesen a Szent Tamás pincészet jelentőségét is növeli világszinten.