Prosecco, a habzó élvezetÉszak-Olaszország, Antonio Carpené és 1868. Nem, nem egy kései Shakespeare dráma fontos adatait határoztuk meg, a megfejtés egy bizonyos ital első megjelenése, ami mostanra már nemcsak Olaszországban, de külföldön is nagy népszerűségnek örvend. Az említett nedű pedig nem más, mint a prosecco.
Nagyaranyat nyert Brüsszelben egy magyar folyóborA legnagyobb hazai borászat, a badacsonyi Varga Pincészet egyfajta „orvosi lóként” is szolgál, ha az ember arra keresi a választ, mi történt a magyar borszektorban az elmúlt 3 hónapban. Többek között erről, a félbeszakadt rekordkísérletről és az új Varga-koktélokról is beszélgettünk Varga Péter alapítóval és fiával, Varga Mátéval.
A világ két legszuperebb dolgát kombinálták OlaszországbanHivatalosan bejegyzett új termék született. Mi már most tudjuk, hogy évekig nem fogsz tudni lejönni róla. Nyáron biztosan.
A prosecco 5 alig ismert hatása az egészségünkreA világ egyik legnépszerűbb itala nemcsak finom, de a szervezetünkre is pozitív hatással van.
A nyár 5 legcoolabb boros cikkeA Borászportál-cikkek júliusi olvasottsági statisztikái alapján végérvényesen beköszöntött a nyár. A kattintás után Proseccók, cool borok, rozék, sörök minden mennyiségben.
Mutimitiszol, avagy az Instagram hatása az italfogyasztási szokásokraA manapság divatos social media felületek, többek között az Instagram is jelentősen befolyásolja az étkezési, ital- és borfogyasztási szokásinkat.