“Míg élek, hálás leszek a villányi borász társadalomnak, akik támogattak, és bíztak bennem”Günzer Tamás mesél arról, miként alkalmazkodik a fogyasztók kívánalmaihoz, hogyan változtatta meg életét az Év Bortermelője díj, és milyen tervei vannak a jövőre nézve.
Idén egy nappal korábban ér véget a száraz novemberÜnnepeld november 30-án a Winelovers-szel Te is a magyar vörösborokat!
Kortárs magyar műremekek ihletői a Vylyan borokA VYLYAN régóta elhíresült a különféle művészeti ágakkal való aktív kapcsolódásról. Nem mecenatúra ez, hanem szimbiózis. Ha megkérdezzük tőlük, hogy hogyan is alakult ez így ki, azt a választ kapjuk, hogy hasonlóan a művészethez, egy komolyabb bor is egyszeri és megismételhetetlen. Személyisége van, ha találkozunk vele, nehezen felejtjük el. Innen jött az ötlet, hogy az irodalmat választva eszközül, megszemélyesítik prémium boraikat.
Kedvenc villányi boraink a csúcsbor terembőlA vörösborok nagy ünnepén, november 25-én hazánk több borvidékéről kóstolhatunk vörösboros házasításokat, összesen mintegy 150 tételt. A Csúcsbor Terembe azokat várják, akik még ennél is többre vágynak, és egy-egy borvidék kiemelkedő tételeit ismernék meg. Ezúttal néhány kedvencünket mutatjuk be a Villányi borvidékről.
10 Gere Kopart kóstolhatsz egy este alattGere Kopar vertikális kóstoló a 2002-2019 évjáratokból a Borkollégiumban.
Világszínvonalú Jammertal vörösborokkal indul előjegyzési lehetőség szeptemberbenA Jammertal Borbirtok nemzetközi szakmai elismerések sokaságát nyerte el az elmúlt években. Ezek az eredmények megkérdőjelezhetetlen színvonalú borversenyeken születtek, amelyek egyértelműen igazolják, hogy a boraik és ezzel a Villányi borvidék felkerültek a világ bortérképére.
Ősök, huszárok és Streit-Zagonyi borok VillánybólA Streit-Zagonyi Borászat borkóstolóval egybekötött megemlékezést tartott április 12-én Zágonyi Károly Honvéd Főhadnagy születésének 200. évfordulója alkalmából.
3 ünnepi vacsorához 3 hazai vörösborHa minden karácsonykor ugyanaz is a menü, új borokat azért kipróbálhatsz az egyes fogásokhoz. 3 vörösborral mutatjuk a főbb irányvonalakat az ünnepi étkek ízeinek hangsúlyozásához.