Ellenálhatatlan ez a boros édesség!
November 15. 11:32
Brownie egy kevés pinot noirral megbolondítva. A recept nagyon egyszerű, az eredmény pedig... döntsétek el ti! :)
Hozzávalók:
1 bögre olvasztott vaj butter, melted
2 bögre porcukor
4 tojás
2 teáskanál vanília
2 teáskanál pinot noir
1 bögre liszt
¾ bögre étcsokoládé por
½ teáskanál sütőpor
½ teáskanál só
A brownie tetejére:
¾ bögre tejszín
2 bögre csokoládé pasztilla
¼ bögre pinot noir
2 teáskanál vaj
2 bögre porcukor
4 tojás
2 teáskanál vanília
2 teáskanál pinot noir
1 bögre liszt
¾ bögre étcsokoládé por
½ teáskanál sütőpor
½ teáskanál só
A brownie tetejére:
¾ bögre tejszín
2 bögre csokoládé pasztilla
¼ bögre pinot noir
2 teáskanál vaj
A hozzávalókat a felsorolás sorrenjében adagoljuk egy tálba, egészen a lisztig. Majd a száraz hozzávalókat külön keverjük össze. Majd ezeket egalizáljuk és 30 percen át sütjük. Hűlni hagyjuk a browniet.
A mázhoz felverjük a habot, óvatosan elkeverjük a megolvasztott csikoládét, illetve a többi hozzávalót. Ezt követően a kihült browniet bevonjuk vele.
A mázhoz felverjük a habot, óvatosan elkeverjük a megolvasztott csikoládét, illetve a többi hozzávalót. Ezt követően a kihült browniet bevonjuk vele.
(Forrás: Sugardishme.com)