A Garamvári Szőlőbirtok 25 éve a borászatban és több mint 15 éve a pezsgőkészítésben is sikeresen végzi a munkáját. Nem csoda, ha ünnepi hangualtban van a családi birtok. A pincészet március 27-én rendezte meg tavaszköszöntő eseményét a Pezsgő Páholyt.
A Pezsgő Páholy évenként hagyományosan megrendezésre kerül, ahol a Garamvári Szőlőbirtok legkiválóbb pezsgőit kóstolhatják meg a vendégek egy exkluzív vacsora keretén belül. Az eseménynek a pesti korzón található Marriott Hotel adott otthont, ahonnan egyedülálló panoráma nyílik a budai vérosrészre és a Dunára.
Az est keretében közéleti notabilitásokon, elismert személyiségeken kívül egy nagyszámú, lelkes pezsgőkedvelő baráti társaság is részt vett. A vendégek összlétszáma túlszárnyalta a 100 főt, mintegy 120-an mentek el az exkluzív vacsorára. A kiváló ételeken túl, a résztvevők kitűnő és kivételes pezsgő kompozíciókat is kóstolhattak, mint például az évjáratos magnum palackok. Az estet művészek produkciói, és a pezsgőket értékelő, méltató beszédek színesítették.