Molnár Borház - Paulus Brut
A pezsgőről:
A Molnár Borház első pezsgője királyleányka és ezerjó alapborból készült, hat hónapot töltött finomseprőn. Gyümölcsös stílusú, légies szerkezetű, üde ital, kirobbanó pezsgéssel, élénk savakkal, hosszan tartó zamatokkal. Nagyszerű aperitif, könnyed reggelik és pezsgős vacsorák elengedhetetlen kelléke! Alkohol-, cukor- és savtartalom: 12%, 9,3 gramm/liter, 6,6 gramm/liter.
A Molnár Borház emellett a Paulus Rosé Frizzante és Paulus Gyöngye habzóborokat is bemutatja majd.
A pincészetről:
130 hektár új telepítésű szőlőterület varázslatosan szép, festői környezetben, a Vértes-hegység lábánál. Ez az értékes szőlőterület az alapkő, az erős alap, melyre bátran építhettük a móri borvidék legnagyobb borászatát, melyben a legmodernebb technológiákat használva, de az ősi mesterség gyökereire, hagyományaira támaszkodva készítik borászaink kiváló minőségű borainkat.