Kúcs Gyula neve sok magyar borbarátnak cseng ismerősen, hiszen hét évig volt fontos szerepe a Sauska Pincészet felvirágoztatásában birtokigazgatóként, ám néhány éve már saját pincészetét vezeti a Pécsi és a Villányi borvidéken. A Kékhegy Pince kis családi borászatként elkötelezte magát az ökológiai szőlőtermesztés és a természetes borkészítés mellett, hogy minél kevesebb beavatkozással hozzanak létre egy olyan bort, amely magán hordozza a termőhely értékeit és a fajta legelőnyösebb tulajdonságait. Barka Áron, Chef de Cuisine megalkotta a két pincészethez illeszkedő páratlan menüsort, így születik meg a tökéletes gasztronómiai élmény. Öt fantasztikus fogással és tíz kiváló borral várja a vendégeit az ARAZ Étterem!
Időpont: 2019. május 30. (csütörtök) 19:00 (érkezés 10 perccel korábban)
Menü
Amuse bouche a Continental Hotel Budapest lobbyjában egy pohár gyöngyöző pezsgővel
Kúcs Gyula Pécsi Irsai Olivér 2015 - Kékhegy pince Cserszegi & Tramini „Ami úrrá tesz” 2017
Roppanós spárgasaláta
Kúcs Gyula Frankónéró Rose 2018 - Kékhegy szűretlen Szürkebarát 2017
Aszaltparadicsomos gyöngybabraguleves parmezánhintéssel
Kúcs Gyula Chardonnay 2017 - Kékhegy Zöld Veltelini 2017
Házi tészta, carbonara, mogyorós szaftos csirke
Kúcs Gyula Villányi Syrah válogatás 2015 - Kékhegy pince Mátrai Andesit 2017
Marinált ribeye, cukorborsó, édesburgonya-hasáb, petrezselyemolaj
Kúcs Gyula Cabernet Sauvignon 2015 - Kékhegy pince Mátrai Siller „Piroska” 2018
Étcsokoládé, marinált eper, feketebors, sós karamell
Ár: 15.500 Ft/fő (A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számolunk fel.)
Előfoglalási akció: amennyiben május 25-ig a részvételi díj kifizetésre kerül, az ár 13.500 Ft+12% szervizdíj.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges! A parkolás Nyár utcai mélygarázsunkban ingyenes.
Asztalfoglalás: a +36 1 815 1100-as telefonszámon vagy az
araz@araz.hu e-mail címen