A szó szoros értelmében színesre sikerült a hónap, erről tanúskodnak a legtöbb kattintást kapott cikkeink is.
Ismét nagy sikerrel zárult a Bordói November Nagykóstoló. Az idei év különlegessége az „Amerika és a 6 bordeaux-i kékszőlőfajta találkozása” című mesterkurzus volt, ahol a résztvevők megbizonyosodhattak róla, mennyire otthon érzik magukat a bordeaux-i fajták a tengerentúlon. A rendezvényt megelőzően ennek okait magyaráztuk el egy cikkben.
Szeptember 5-én jelent meg a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazin, melynek célja a legjobb magyar borok népszerűsítése, illetve a fogyasztók segítése a számukra megfelelő bor kiválasztásában. A Borászportálon időről időre bemutatunk egy bort a 100-ból. Az ötödikként sorra kerülő tételre nagyon sokan kattintottatok.
Hogyan tűnjön ki egy új manufaktúra a kézműves csokik napjainkban igencsak sűrű mezőnyéből? A cikk képeit elnézve: így!