1. Az alapozó képzésekre azokat a borkedvelőket várják, akik most kezdenek el ismerkedni a borok világával, és egy könnyed, jól befogadható ismeretszerzésre vágynak, amely során betekintést nyernek a borkészítés fő lépéseibe, a helyes kóstolás menetébe, és megismerkednek a főbb szőlőfajtákkal és borstílusokkal is 12 tétel kóstolása mentén.
2. A haladó kurzusokat azoknak a borrajongóknak ajánlják, akik mélyreható ismereteket szereznének a nagyvilági borokról, akik már jól ismerik a hazai borvidékeket és szőlőfajtákat, de a nemzetközi kínálatot még nem, vagy borkedvelőknek, akik szakértő vezetésével különleges tételeket kóstolnának meg, ill. vendéglátásban dolgozóknak, akik elméleti tudással gazdagodnának.
3. A további tematikus kurzusok pedig egy-egy területre fókuszálnak: szánhatsz egy teljes napot a buborékos italok megismerésének, ahol megtudod, hogyan készül a pezsgő, milyen pezsgőkészítési eljárások vannak és miért a champagne a legdrágább mind közül. De választhatod a Párlat ízelítő kurzust is, ahol a legfontosabb tudnivalókon kívül számos érdekességet is megtudhatsz a párlatok világáról, és négy tipikus italt kóstolhatsz a nagyvilágból az alábbiak közül: skót whisky, amerikai whiskey, cognac, armagnac, karibi rum, tequila, mezcal, vodka, gin, calvados, pálinka, flavoured spirit, likőr.
Borokról érdemes tanulni, mert remek társalgási, ismerkedési lehetőséget nyújt, mert magabiztosságot ad, mert fejleszti az érzékeidet.
Mert Magyarország első boriskolájaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkeznek a boros oktatás terén. Oktatóik a legmagasabb színvonalat nyújtják, és folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálnak hallgatóik számára. A kurzusokon a kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető: az elérhető legjobb ismereteket kínálják.