A Miele évente kétszer, 55 ezer példányban megjelenő magazinja, a „zu Tisch" elsősorban a színvonalas gasztronómiai és kulturális élmények kedvelőit szólítja meg.
A 36 oldalas színes kiadvány célja, hogy érdekes történeteken keresztül élettel töltsön meg olyan fogalmakat, mint az egészséges táplálkozás, a természetes életmód, a főzés mint élmény, vagy a színvonalas vendégvárás.
A magazin legfrissebb száma többek között ezekben a témákban ad hasznos tippeket. A receptek, a művészet és a kultúra újszerű alkotásait tárgyaló írások mellett a magazin közkedvelt témája az egyes országok, régiók gasztronómiai kínálatának a bemutatása is. A legutóbbi számban 4 oldalas, képekkel illusztrált összeállításban a Dél-Dunántúl borvidékeivel, a borokat övező hagyományokkal, kulturális programokkal ismerkedhettek az olvasók. Többek között a Pécsett évente megrendezendő Európai Bordalfesztiválról és a Pécsi Bornapokról esett szó.