A bor: Jammertal Borbirtok, Cassiopeia Cabernet Sauvignon 2011
A legjelentősebb nemzetközi borversenyek többszörös aranyérmese. Illatának beköszönő jegyei között egyaránt megtaláljuk a ribizlis gyümölcsjegyeket és a hordós érlelés fekete csokoládés, cédrusos aromaképeit. E roppant karakteres bor egyesíti magában az óvilági cabernet ket jellemző sokrétegű íz–világát az újvilági fajta–társainak hangsúlyos gyümölcsösségével.
A borászat: Jammertal Borbirtok
A villányi borvidék kiváló kékszőlő termelési adottságait felismerve a Jammertal Borbirtok 2001- ben kezdte el fejlesztéseit. Mára Közép–Európa egyik legjelentősebb vörösbor készítő műhelyévé fejlődött. Két tökéletesen felszerelt, egymással szomszédos és szoros egységben működő borászati üzemben folyik világszerte méltán elismert tételeinek termelése.
A feldolgozásra kerülő kimagasló szőlő-alapanyagai 75 hektáros saját és évtizedes munkakapcsolatokra visszatekintő kisebb beszállítóinak 25 hektáros területeiről származnak. A válogatott alapanyagokat biztosító szőlészeti munkálatokat Nagy Zsolt vezeti. A birtok főborásza a 2011. évi szüret óta a nemzetközi és hazai tapasztalatokkal bíró, több esztendős kísérleties borászati háttérrel rendelkező Szabó Kata Veronika.