Írtál már újságcikkeket? Érdekelnek az alkoholos italok, főleg a bor? Nem csak a saját konyhádban, hanem az egész gasztrovilágban otthonosan mozogsz? És publikálnál minderről Magyarország vezető borszakmai oldalain? Jelentkezz a Vinoport és a Borászportál csapatánál!
Várunk téged, ha
legalább középfokon beszélsz minimum egy idegen nyelvet
tudsz már ezt-azt a borokról, de szeretnél még többet tanulni
kamatoztatnád a már meglévő újságírói tapasztalataidat
lelkes vagy, eltökélt és talpraesett
belefér az idődbe heti minimum 20 óra munka
Amit mi ajánlunk:
tanulási lehetőség a borszakma nagyjaitól, a Borkollégium oktatóitól, részvétel szakmai tanfolyamokon
tanulási lehetőség tapasztalt újságíróktól
részvétel a legjelentősebb hazai borszakmai rendezvényeken (Kékfrankos Április, Tokaji Március, Pezsgő Június, Olaszrizling Október, Bordói November stb.)
alkalmanként utazás borvidékeinkre
folyamatos borkóstolási lehetőség szakmai vezetéssel
egyéb juttatások
előrelépési lehetőség a cégen belül
modern iroda a Nyugatihoz közel, jó fej, fiatal csapat, remek kávé
szakirányú – szőlész-borász vagy kommunikációs – diploma
befejezett WSET és egyéb szakirányú képzések
több idegen nyelv magas fokú ismerete
portfólió korábban megjelent írásokból, újságcikkekből
Jelentkezés:
Ha felkeltettük érdeklődésedet, küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet az info@vinoport.hu emailcímre június 11-ig. A jelentkezés feltétele ezen kívül 1 db próbacikk megírása, mintegy 1500-2000 karakterben, az alábbi témában: A pezsgő ma Magyarországon.