Valószínűleg a májushoz képest barátságtalan idő tette, hogy még a szokottnál is intenzívebben faltátok a cikkeinket, a hónap abszolút topja pedig egy nyárváró borajánló lett.
Május abszolút kedvence volt az a cikk, amiben nyolc bort ajánlottunk olvasóink figyelmébe, amiknek segítségével talán jobban elhisszük, hogy hamarosan tényleg beköszönt a nyár és vele az igazi jó idő.
Márciusban a Magyar Turisztikai Ügynökség bemutatta az új magyar borkoncepciót. Két nagy „megmérettetésen” (ProWein Düsseldorf és ProWine Asia) van túl az új arculat és a szlogen, a kiállító borászokat kérdeztük az első benyomásaikról.
Május közepén jelen voltunk a Smart Hotel Budapest megnyitóján, amiben helyet kapott az egri Juhász Testvérek Pincészet exkluzív budapesti bemutatóterme is. Önmagában újszerű, hogy egy borászat nem egy vendéglátóegységhez adja a nevét, az már csak hab a tortán, hogy ebben az okoskomplexumban szinte minden gombnyomásra működik.
Nem kellett nagy újságírói teljesítmény, de még jó szem se a Gourmet Fesztiválról készült anyagunkhoz, hogy komoly kattintásszámot érjen el. A szervezők által készített fotók a látványos és olykor meghökkentő műalkotásokról mind önmagukért beszélnek.