2019-ben ötödjére érkezik a Tokaji Március Nagykóstoló, ahol csupa izgalmas tokaji tétel mutatkozik be a rendezvény Aszú Termében. Figyeld napi ajánlónkat, és ismerkedj meg a különterem legmenőbb tételeivel.
2013-ban - a legutóbbi nagy aszús évjáratban - a lábbal kitaposott Kövérszőlő és Zéta aszúszemekre erjedő Furmint mustot öntöttünk majd egy éjszakás áztatás után finoman kipréseltük. Ebbe az édesebbik aszúnkba több Zéta aszúszem került. 26 hónap tölgyfahordós érlelés után 2016-ban, nyár elején palackoztuk.
Borászati filozófiánkat nem szeretjük misztifikálni: jó alapanyag, kiváló, zempléni tölgyfából készült hordók, tisztaság és pontosság. Minden évjárat terméséből a legmagasabb minőségű bort igyekszünk elkészíteni. Borászati filozófiánkat nem szeretjük misztifikálni: jó alapanyag, kiváló, zempléni tölgyfából készült hordók, tisztaság és pontosság. Minden évjárat terméséből a legmagasabb minőségű bort igyekszünk elkészíteni.
>>> A Tokaji Március Nagykóstolóról bővebben ITT olvashat.