Egy olyan nagy nevű étteremben dolgozni, mint az Onyx, sokak álma lehet. És ez az álom most igazán közelivé válik: az étterem ugyanis sommelier kollégáját keresi.
Nagy nyitottsággal várják az új csapattagot, a sommelier alapismeretek mellett az egyetlen elvárás ugyanis csak az angol nyelvtudás, így akár pályakezdőként is jelentkezhetsz!
Persze örülnek, ha van némi tapasztalatod, de ha nincs, az sem baj, ne ez tartson vissza, hogy pályázz, hiszen segítenek majd a fejlődésben. Ők tényleg hisznek a közösség és az elhivatottság erejében!
A lényeg a hozzáállásod.
Akarsz-e tanulni, nyitott vagy-e új ismeretek befogadására, és számodra is fontosak-e a közösségi értékek? Náluk ez az első! De ami még ennél is fontosabb, hogy szenvedélyesen szeresd, amit csinálsz!
Felcsigázott a lehetőség? Küldd el önéletrajzod a hr@gerbeaud.hu email címre, ha te is olyan megszállottan rajongsz a borokért és a gasztronómiáért, mint ők!
Vár a Műhelyben az Onyx Alkotói közösség!
Nemrég az Onyx étterem teljes működési modellje megújult, amelynek keretében szakmai műhelyt is létrehoztak, és kísérleti konyhájukban ezentúl valódi élményalapú vendéglátásban részesülhetnek a vendégeik. A Műhely, az ONYX Alkotói Közösség kreatív tere. Itt mutatják be azokat a kísérleti stádiumban lévő fogásokat, melyeket a megújuló ONYX étterem számára készítenek el. A kísérletezésbe és a tálalóeszközök fejlesztésébe a vendégek nemcsak bepillantást nyerhetnek, de részeseivé is válnak az alkotói folyamatnak. Visszajelzéseik segítségével tökéletesítik ételeiket, miközben közelebbről is megismerhetik őket és betekinthetnek a kulisszák mögé. Az Onyx célja egy olyan magyar konyha bemutatása, amely a művészet, a tudomány és a gasztronómia összefonódásán alapszik és magyar alapanyagokat használ. A kísérleti konyhán kívül található még gasztronómiai könyvtár és keramikus látványműhely is, melyeknek fontos szerepe van az utánpótlás -nevelés programukban. Vendégeik egy nagy, 16 fős közös asztalnál foglalhatnak helyet.