A hónap legolvasottabb cikkei között felbukkan még egy különleges könyv, a világ 50 legdrágább borának listája, valamint egy gyógymód a szaglásukat elvesztett COVID-osoknak.
Új sorozatot indítottunk márciusban. A Decanter magazin gyűjtését felhasználva bemutatjuk mindazon íz- és illatjegyeket, amik a borban megjelenhetnek, illetve amikre a szakemberek a kóstolójegyzeteikben hivatkozni szoktak. Mostantól, ha azt látod egy leírásban, hogy licsi, vagy fahéj, tudni fogod, hogy az a bor melyik tulajdonságára utal. A sorozat
első,
második és
harmadik részében a gyümölcsöket vettük végig és ennek nagyon sokan örültek: ezek a cikkek lettek toronymagasan a legolvasottabbak a hónapban.
Koccints együtt a szerzővel a Tokaji borvidék leghitelesebb, legátfogóbb kiadványának, a TokajGuide-nak immár negyedik kiadására egy exluzív könyvbemutató keretében!
További részletek ide kattintva.