Feind Method Classic
A pezsgőről:
100% sauvignon blanc szőlőből hagyományos eljárással és erjesztéssel készített pezsgő. Finom buborékszerkezet, citrusos érett illat, hosszú lecsengésű kerekség jellemzi. Alkohol-, cukor- és savtartalom: 11,5%, 3 gramm/liter, 0,7 gramm/liter. Nagy örömmel ajánljuk a legtöbb tenger gyümölcseit tartalmazó, halas fogás mellé.
A pincészetről:
Jelenleg 100 ha szőlőterületen 18 féle szőlőfajtával dolgoznak. A területek egyik fele Balatonfőkajáron, másik fele Balatonvilágoson található.
A szőlő 60 % -a fehér, 40 %-a pedig vörös. Legnépszerűbb boraik az irsai olivér és a cabernet rozé. Zászlós hajójuk, büszkeségük ennek ellenére a shiraz. 2010-ben kezdtek el foglalkozni a pezsgő készítéssel, mert jó magyar pezsgőt szerettek volna inni jó magyar borból.