Az etyeki Gasztrosétányt elsősorban az évszakonként jelentkező tematikus Piknik rendezvényekről ismeri a közönség. (Január 23-án következik a Téli Etyeki Piknik) Az egyre több visszajáró vendég azonban tudja, hogy a rendezvényeken kívül eső időszakokban is zajlik ott az élet: a Gasztrosétány családi vállalkozói közül egyre többen tartanak rendszeresen nyitva, illetve szerveznek közösen is nyitott pince napokat. Sokan látogatnak ezen alkalmakkor Budapest szőlőskertjébe, akik bort, pezsgőt, mustot, sonkát, sajtot, esetleg házi süteményt vagy szörpöt szeretnének kóstolni.
Az októberi ünnepi hétvégén, október 23-25-én Élményszüret várja a látogatókat. Márton-nap környékén, november 14-én a Libadalom keretein belül folytatják a tavaly elindított hagyományt, a szőlős libafuttatást.
Az Élményszüret részletes programját
ide kattintva tudod megtekinteni.