Badacsonyi borvacsora a Kárpátiában

Borászportál
2013. június 03., 12:53


Programajánló - A Kárpátia Étterem meghívásából június 12-én Budapesten tart borvacsorát a Borbély Családi pincészet borásza, Borbély Tamás.
Badacsonyi borvacsora a Kárpátiában
 
Badacsonyi borvacsora a Kárpátiában
Borbély Tamás kóstoltat (fotó: Németh Richard)
Aperitif
Medvehagymás házi pogácsa - „Fröccsnekisjó” Olasz Rizling 2012
Hideg előétel
Klasszikus Cézársaláta grillezett óriásgarnélával fokhagymás kruttonnal és parmezánnal - Bácsi dűlő Olasz Rizling 2011
Leves
Hideg kapros-joghurtos uborkaleves, juhar szirupos sonkachipsszel - Gabriella Muscat Ottonel 2012
Meleg előétel
Szegfűgombás ravioli, pecorínó forgáccsal - Kéknyelű selection 2010
Főétel
Hirtelen sütött borjúmáj, petrezselymes sült újburgonyával és ropogós makói hagymával - Pécsi Cabernet Franc 2011, Lisicza Pince
Desszert
Epres palacsinta torony dupla eperrel - Zeus késői szüret 2011
A menü ára borokkal és felszolgálási díjjal együtt 8.900,- Ft személyenként.
Időpont: 2013. 06. 12.
Asztalfoglalás: Telefon: 317-3596; E-mail: restaurant@karpatia.hu
Az étterem a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin házban továbbra is ingyenes parkolást biztosít a borvacsora vendégei részére.
***
 
Winelovers borok az olvasás mellé