Chile egy olyan ország, melynek kultúrája kellemesen ismerősnek tűnhet, szőlőtermesztési környezetének kivételes adottságai vannak. A világ legnépszerűbb fajtáiból készített boraik rendkívüli gyümölcsösségükkel, koncentráltságukkal, magas íz harmóniájukkal és megfizethető áraikkal a világ élvonalába emelték boraikat.
Borvacsora menü:
Üdvözlő ital: William Cole Sauvignon Blance ( Hihetetlenül gyümölcsös, egzotikus, friss illatú bor)
1. Rosário Rozé ( erős Cabernet Sauvignon társítva kellemes fűszeres Syrah-val, az eredmény egy friss gyümölcsös bor virágos zamattal, akár egy képeskönyv)
- Friss kerti fűszeres kecske sajtkrém óriás kagylótésztában
2.Villard Estate Sauvignon ( nagyon összetett bor, öszetett aromákkal: citrom, barack, fehér őszibarack, trópusi gyümölcsök, különösen finom jegyet ad a maracuja. Hosszú lecsengése lenyűgöző)
- Füstölt pisztráng pástétom sok magos barna kenyéren koktél paradicsommal
3. Tarapaca Chardonnay ( Enyhén aranysárgás színű, gyümölcsös aromákkal enyhén fűszeres beütéssel tölgyfa hordóban érlelve)
- Baconba göngyölt sertés szűzérmék rózsabors mártással, hercegnő burgonyával
4. Tarapaca plus ( az egyik legkedveltebb cuvée, a pohárban egy mélyvörös ragyogó színvilág látható. Finom illatok, vadvirágok és a fekete cseresznye érezhető)
- Szarvas filé erdei gyümölcsökkel, házi burgonya fánkkal
5. Laura Hartwig Carmenére ( meleg rubin színű, lilás reflexszel, gyümölcsös, ásványi gyógynövényekkel és vaníliás tónussal. Nagyon kellemes és hosszantartó ízvilág.)
- Meggyes brownie menta levéllel
Részvételi díj: 7900 Ft/fő.
Elérhetőség, asztalfoglalás: Kígyós Hanna: +36 30 830 1216; Rozmaring Kertvendéglő: +36 1 367 1301