A BOCK vlog második részében esik szó a híres jammertáli családi pince történetéről és a hordókról.
A Bock Pincészet áprilisbanindította el új vlogját, amelynek segítségével a borkedvelők betekintést nyerhetnek a borászat, a Hotel Ermitage, illetve az Óbor Étterem mindennapjaiba, közben megismerkedhetnek a borkészítés folyamatával, valamint a borkóstolás és borfogyasztás alapjaival és virtuálisan bebarangolhatják Villány legszebb dűlőit is.
A napokban megjelent második részben betekintést nyerhettek a Bock-pincerendszerbe, megismerhetitek a híres jammertáli családi pince történetét egyenesen Józsi bácsitól, valamint a hordók titokzatos világába is elkalauzolnak titeket.
Ha nem szeretnétek lemaradni az újabb részekről, még több tartalomra vágytok, iratkozzatok fel Youtube csatornájukra, kövessetek őket a Bock Bor facebook-, illetve Bock_Wine_Estate Instagram oldalukon!